Левият бек на Локомотив (София) Мики Орачев вече тренира с топка.

...
Левият бек на Локомотив (София) Мики Орачев вече тренира с топка.
Коментари Харесай

Мики Орачев се завръща на терена срещу Левски

Левият бек на Локомотив (София) Мики Орачев към този момент тренира с топка. Очаква се напълно скоро бранителят да стартира занимания наедно с останалите. Почти несъмнено Орачев ще може да се завърне в игра след към три седмици.
 Локо (Сф) нанесе мъчителна загуба на Спартак (Вн), обстановката за Локо (Сф) нанесе мъчителна загуба на Спартак (Вн), обстановката за " соколите " става все по-тежка
Той обаче е доста малко евентуално да е в групата за четвъртфинала за Купата против Славия. Почти несъмнено Орачев ще е разполагаем на старши треньора Станислав Генчев за гостуването на Левски на 8 април (събота). Дотогава левият бек би трябвало да върне освен игровата си форма, само че и физическата. Той е качил няколко кг, които ще смъква с кондиционния ментор.

Твърдо в лазарета остава единствено бразилският централен бранител Каду, който е навън до края на сезона. Мачът със Славия за състезание в петък пък ще пропусне Антонио Вутов, който получи петия си жълт картон против Спартак Варна и бе осъден за 1 дуел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР